Compile da warning hatası
Compile da warning hatası
İyi günler FN 4070TN ekranın içine yazdığım fonksiyon blok programında compile ettiğimde no error detected yazıyor ama yanında resimde gördüğünüz gibide 1 warning yazıyor bunun programa etkisi nedir ?
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Compile da warning hatası
Merhaba,
Eklemiş olduğunuz resmin en yukarıdaki halinin ekran görüntüsünü alıp eklerseniz veya direk programı paylaşırsanız sağlıklı bir cevap vermiş olurum.
Eklemiş olduğunuz resmin en yukarıdaki halinin ekran görüntüsünü alıp eklerseniz veya direk programı paylaşırsanız sağlıklı bir cevap vermiş olurum.
NORMAL BLOCK DİYAGRAMA YAZDIĞIM ZAMAN ÇALIŞIYOR AMA FONKSİYON BLOK OLUŞTURMAK İSTEDİĞİMDE BU HATAYI VERİYOR. PROGRAM VE EKRAN GÖRÜNTÜSÜDE BURADA
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
SIFRE_GIR tag'ı input yani dışarıdan değer alan, dışarıya değer vermeyen parametre olarak tanımlandığı için bu hatayı alıyorsunuz. SIFRE_GIR tagının yerine Data_5 yazınız.
O kısma data_5 yazsam da şifre_gir kısmını 0 lamıyor.Bu da yanlış şifre girince tekrar şifre sayfasına geri dönmemi engelliyor.
Programın çalışan halini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.
İndirip inceledim ama kullanıcı 2 kere büyük şifreyi girince şifre yanlış sayfasında takılıp kalıyor büyük şifre kendini resetlemiyor.
Teşekkürler programı tekrar inceleyip sorunu çözdüm sifre_ok u resetlerken büyük_sifreyide resetlettim böylece halloldu.Yardımlarınız için tekrar teşekkürler...
Rica ederim. İyi çalışmalar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir