Device Not Responding Hatası!

RENU HMI ile ilgili her türlü sorularınızı buraya yazabilirsiniz...
bjkrs
İletişim:

Device Not Responding Hatası!

Mesaj gönderen bjkrs »

Hayırlı Akşamlar, iş yoğunluğumdan bir süre flexisoft yazılımını kullanamadım, PLC ve HMİ ile ilgilenemedim, yaklaşık 2 ay sonra tekrar PLC ve HMI mı kullanmaya çalıştığımda Download Ederken Device Not Responding Hatası aldım. Denetim masasından aygıtları kontrol ettiğimde fotodaki gibi HMI mın sürücüsünün tanımlı olmadığını/silindiğini gördüm(PLC de aynı şekilde tanımsız ve ünlem var), 2 gündür sürücülerini yükleyebilmek için uğraşıyorum, beceremeyince tüm flexisoft yazılımın kaldırıp yine kurdum, 1 şubat güncellemesini de kurdum sonuç yine aynı, PLC ve HMI ile haberleşemiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi çalışmalar..
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kullanıcı avatarı
İlhan

Re: Device Not Responding Hatası!

Mesaj gönderen İlhan »

F.A.S.T teknik servis ile irtibata geçiniz.
rom
İletişim:

Mesaj gönderen rom »

Merhaba,
Aynı uyarıyı bende almaktayım. Ancak bende ki olay daha farklı gelişti. (Ekranı dikey olarak kullanmaktayım.)
Reçete kısmı ile sorunlar yaşadım bende test etmek amacıyla sitenizdeki Recete uygulamasını yüklemeye karar verdim.
Yükleme işlemi tamamlandıktan sonra eklemiş olduğum resimdeki uyarı kalıcı olarak yerleşti. Programı yüklemeden önce yükleme yapılabiliyordu.

Orientation mismatch.
Please download application and firmware.

https://ibb.co/G2D5jzM

Ancak HMI 'a ne reset, ne program, ne firmware yüklenebiliyor şuan. PC yeniden başlattım.
HMI yeniden başlatır başlatmaz bu ekran çıkıyor. Sonuç değişmiyor.
Uygulama ile bağlantı kurmaya çalıştığımda Device Not Responding Hatası alıyorum.

https://ibb.co/p1pHgDS
Kullanıcı avatarı
İlhan

Mesaj gönderen İlhan »

F.A.S.T teknik servis ile irtibata geçiniz.
salihtolu
İletişim:

Mesaj gönderen salihtolu »

cihazı yeni aldım bende de bu hata cıkıyor yardımcı olurmusunuz. device not responding

“RENU HMI Forum” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir