SDE Servo
SDE Servo
merhaba sde servo inputlarda sadece servo on kullanıyorum diğer kullanmadıklarımı nasıl pasif edebilirim ve cihazı yön için -10 +10 olarak ayarlıyorum başlama yön degişikligini nasıl yaparım parametreleri tuş takımı ile ayarlıyorum.kolay gelsin
Re: SDE Servo
Merhaba,
SDE Servo -10 +10V için aşağıdaki ayarı yapmanız gerekir.
Hız Bülteni için viewtopic.php?f=63&t=193 inceleyebilirsiniz.
İnputları kapatmak için kapatmak istediğiniz inputa karşılık gelen parametreyi 0 yapmanız yeterlidir.
Eğer fabrika ayarındaki yönünü değişmek isterseniz Servo OFF konumundayken PA35: 0001 ayarlayıp enerjiyi OFF/ON yapmanız gerekir.
SDE Servo -10 +10V için aşağıdaki ayarı yapmanız gerekir.
Hız Bülteni için viewtopic.php?f=63&t=193 inceleyebilirsiniz.
İnputları kapatmak için kapatmak istediğiniz inputa karşılık gelen parametreyi 0 yapmanız yeterlidir.
Eğer fabrika ayarındaki yönünü değişmek isterseniz Servo OFF konumundayken PA35: 0001 ayarlayıp enerjiyi OFF/ON yapmanız gerekir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
servoyu PA 40 88 yaptım. al 12 veriyor Pd08 12 gözüküyor 00 yapıyorum enerjiyi tekrar verdiğim zaman al 12 kalkmıyor bu işlemleri ervonun tuş takımları ile yapıyorum
AL 12 hatası için PD08 değil. PD01: 1110 yapılmalıdır.
Bülten:
Hız modu için de PA01: 0002 olmalıdır.
Bülten:
Hız modu için de PA01: 0002 olmalıdır.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir