Merhaba iyi çalışmalar
Shihlin serisi servo sürücülerinde e-cam özelliğinin kullanılması için girilmesi gereken ayar , parametre , örnek doküman veya video var mıdır ? Anladığım kadarı ile sde serisi ve sdp-e serisi servolarda değil sdp-a serisi servolarda bu özellik mevcut olduğunu gördüm emin olmak için bunu da sormak istedim.
Shihlin Servolarda E-Cam Özelliği
- Ahmet Erdem Kenet
- İletişim:
Re: Shihlin Servolarda E-Cam Özelliği
Merhabalar,
Bu özellik sadece SDP-A serisi sürücülerde mevcuttur.
Servo sürücü dahili özelliğinden mi kontrol etmek istiyorsunuz yoksa master kontrolcü ve servo slave olacak şekilde mi kontrol edeceksiniz ?
Bu özellik sadece SDP-A serisi sürücülerde mevcuttur.
Servo sürücü dahili özelliğinden mi kontrol etmek istiyorsunuz yoksa master kontrolcü ve servo slave olacak şekilde mi kontrol edeceksiniz ?
Merhabalar,
Master kontrolcü ve servo slave olacak şekilde kontrol etmek istiyorum ama dahili özelliğini farklı projelerde de kullanabilirim.
Master kontrolcü ve servo slave olacak şekilde kontrol etmek istiyorum ama dahili özelliğini farklı projelerde de kullanabilirim.
- Ahmet Erdem Kenet
- İletişim:
Merhabalar,
Softmotion hakkında gerekli bilgilere link'ten ulaşabilirsiniz.
Herhangi bir projeniz varsa detaylı bilgi için teknik servis ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.
Softmotion hakkında gerekli bilgilere link'ten ulaşabilirsiniz.
Herhangi bir projeniz varsa detaylı bilgi için teknik servis ile iletişime geçebilirsiniz.
İyi çalışmalar dilerim.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir