Öncelikle iyi günler dilerim.
Bir projede FP4070T (ethernet yok) ve FL04 Kullandım.
Usb üzerinden flash diske dataları almak istiyorum. Bunu yapmam mümkün mü? Ürünü seçerken bu özelliğin yakında ekleneceği söylenmişti, eklendi mi?
Diğer sorum ise reçete oluşturma ile ilgili bir örnek var mı?
İyi çalışmalar dilerim.
FP 4070t usb üzerinden verileri alma
-
- Mesajlar: 1
- Kayıt: 28 Şub 2019 12:05
- İletişim:
Re: FP 4070t usb üzerinden verileri alma
USB kayıt işlemiyle ilgili çalışma devam etmektedir. İlk aşamada direk usb üzerinde kayıt değil önce HMI hafızasına kayıt edilecek. Veriler USB'e export butonu ile CSV formatında aktarılacak. 1-2 hafta içerisinde Renu tarafından beta bir sürüm alacağız testlerimiz sonuçlandığı durumda forum üzerinden örnek paylaşılacaktır.
Reçete Örneğine http://www.fasttr.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=628 ulaşabilirsiniz. Örnek program ve anlatım mevcuttur.
Reçete Örneğine http://www.fasttr.com/forum/viewtopic.php?f=48&t=628 ulaşabilirsiniz. Örnek program ve anlatım mevcuttur.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir