Online olma sorunu
Online olma sorunu
FL055 -0808N model plc ye bağlanıp için den programı çekiyorum Online olmak istediğim de aşağıdaki gibi hata ile karşılaşıyorum plc ye bağlı FP4070TN ekran ve eternet üzerinden haberleşen code reader var.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
En son fty tarafından 04 Kas 2019 12:29 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Re: Online olma sorunu
Almış olduğunuz hatanın ekran görüntüsünü ekleyiniz.
.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
PLC ya da HMI'ınıza yüklenen program ile bilgisayarınızdaki program aynı olmadığı için bu uyarıyı alıyorsunuz.
Program üzerinde bir değişiklik yaptığınızda önce mutlaka download işlemi yapmanız gerekmektedir.
Program üzerinde bir değişiklik yaptığınızda önce mutlaka download işlemi yapmanız gerekmektedir.
-
- İletişim:
Merhaba ;
Bendede aynı sorun vardı download pencereseninde firmware tikini işaretledim. Firmware güncellemesi yapıp yükledi sorunum çözüldü, Bilginize
Aşağıdaki kırmızı içerisinde gösterdiğim tiki işaretleyip öyle donwload yapmanızı tavsiye ederim. Sorununuzun çözümü ile ilgili feedback vermenizi rica ederim.
Saygılar;
Çağrı Yağmur
Elk. Elektronik Müh.
Bendede aynı sorun vardı download pencereseninde firmware tikini işaretledim. Firmware güncellemesi yapıp yükledi sorunum çözüldü, Bilginize
Aşağıdaki kırmızı içerisinde gösterdiğim tiki işaretleyip öyle donwload yapmanızı tavsiye ederim. Sorununuzun çözümü ile ilgili feedback vermenizi rica ederim.
Saygılar;
Çağrı Yağmur
Elk. Elektronik Müh.
İki şekilde olmuş olabilir.
1-Eğer PLC içindeki program önceki bir firmware sürümü ile yüklenmiş ve kullanıcı daha yeni bir versiyon ile programı upload edip monitoring yapmaya çalışıyor ise olabilir.
2-Eğer proje download edildikten sonra kullanıcı, kendi bilgisayarındaki kayıtlı projesinde “Data Window” içerisine sonradan bazı taglar eklemişse görüntülemek için bu da farklığa neden olabilir.
1-Eğer PLC içindeki program önceki bir firmware sürümü ile yüklenmiş ve kullanıcı daha yeni bir versiyon ile programı upload edip monitoring yapmaya çalışıyor ise olabilir.
2-Eğer proje download edildikten sonra kullanıcı, kendi bilgisayarındaki kayıtlı projesinde “Data Window” içerisine sonradan bazı taglar eklemişse görüntülemek için bu da farklığa neden olabilir.
Bahsettiğiniz frimvare tikini tıklayarak yükle meye çalıştım. Yüklerken işlem yarım kaldı sonra program da ufak bir değişiklik yaparak. Yükledim sorun çözüldü
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir