Loadcell
Loadcell
Merhabalar,kolay gelsin.Forumdaki loadcell örneğini kullanıyorum da, 1.kanaldan okuma yapıyorum 2.kanal dan da okuma yapmak için ne gibi konfigurasyon yapmam gerekli acaba?
Re: Loadcell
Merhaba,
Kullandığınız örnek viewtopic.php?f=83&t=847 ise CH1'deki gibi bağlı loadcell değerlerinin girildiği kısımda yapılan ayarlar CH2'de de yapılmalıdır. Sonrasında kalibrasyon adımları da CH2 için uygulanmalıdır. Videolu anlatıma viewtopic.php?f=8&t=846 ulaşabilirsiniz.
Kullandığınız örnek viewtopic.php?f=83&t=847 ise CH1'deki gibi bağlı loadcell değerlerinin girildiği kısımda yapılan ayarlar CH2'de de yapılmalıdır. Sonrasında kalibrasyon adımları da CH2 için uygulanmalıdır. Videolu anlatıma viewtopic.php?f=8&t=846 ulaşabilirsiniz.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Örnekte bir function block oluşturulmuş calibre için, bir blok ta benim olusturmam gerekiyormu, yanı lc1 ve lc2 mı olacak 2 adet blok
Bir block daha oluşturmanıza gerek yoktur. İki kanal için de tek FB kullanılır. Elinizdeki örnek eski olabilir. Yenisini indirip kontrol ediniz. Yeni örnekte program aşağıdaki gibidir.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yardiminiz icin Teşekkür ederim ilhan bey
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 32 misafir