Run simulation communication error
-
- İletişim:
Run simulation communication error
Merhaba ;
Flexisoft sürüm 2.36.02.17 (renu internet sitesinden yükledim son sürüm) ayrıca fast forumdan yüklediğim 2.36 sürümündede aynı hatayı veriyor.
simülasyona başladığımda comm error den sonra error ve başka bir açıklama yazmadan simulasyonum pasif oluyor sebebi ne olabilir silip tekrardan kurdum kurarken virüs programını devre dışı bıraktım. 6 aydır kullanıyorum simülasyonlarda hep sıkıntı yaşadım. Yarıdımınızı rica ederim.
Saygılar;
Flexisoft sürüm 2.36.02.17 (renu internet sitesinden yükledim son sürüm) ayrıca fast forumdan yüklediğim 2.36 sürümündede aynı hatayı veriyor.
simülasyona başladığımda comm error den sonra error ve başka bir açıklama yazmadan simulasyonum pasif oluyor sebebi ne olabilir silip tekrardan kurdum kurarken virüs programını devre dışı bıraktım. 6 aydır kullanıyorum simülasyonlarda hep sıkıntı yaşadım. Yarıdımınızı rica ederim.
Saygılar;
Re: Run simulation communication error
Merhaba,
Renu'nun sitesinden değil de Form sayfamızda bulunan FlexiSoft PLC-HMI Yazılımı indirmelisiniz.
PLC Bilgisayar Yazılımları Bölümünden indirebilirsiniz.
Renu'nun sitesinden değil de Form sayfamızda bulunan FlexiSoft PLC-HMI Yazılımı indirmelisiniz.
PLC Bilgisayar Yazılımları Bölümünden indirebilirsiniz.
-
- İletişim:
Merhaba Kaşif Bey;
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Sorun fasttr yazılım bölümünden indirdiğim sürümde yaşadım. Daha sonra Renu sitesinden en güncel sürümü de indirdim ondada aynı sorunu yaşadım. Programım içerisinde yazmış olduğum subroutine leri export ettim. Yeni proje oluştrup içine import ettim sorunum çözüldü. Teşekkürler. Sebebini anlamış değilim henüz.
Saygılar;
Kendimi yanlış ifade ettim sanırım. Sorun fasttr yazılım bölümünden indirdiğim sürümde yaşadım. Daha sonra Renu sitesinden en güncel sürümü de indirdim ondada aynı sorunu yaşadım. Programım içerisinde yazmış olduğum subroutine leri export ettim. Yeni proje oluştrup içine import ettim sorunum çözüldü. Teşekkürler. Sebebini anlamış değilim henüz.
Saygılar;
Kolaya Gelsin bir problem oluşur ise tekrar buradan yada doğrudan bizim ile irtibata geçebilirsiniz.
-
- İletişim:
Merhaba;
Sorunun kaynağını buldum sanırım simulasyona başaldığımda "virtual port does not exist" hatası veriyor. ve "install virtual driver from menu" diyor.
Tools sekmesine basıp "install virtual dirver" 'a tıkladğımda "an error occured in proses" uyarısı veriyor. Sanırım vitual portlarımda bir sorun var nasıl düzeltilebilir.
Not: Fast forumdaki yazılımı yükeldim. bir iki kere kaldırıp tekrar kurdum. c++ redistributable kütüphanelerinde yüklerken ok dedim. Aygıt yöneticimde crackli bir programım var HASP user kullanarak sanal dongle yaratıp programa giriyorum. bunu yükledikten sonra bu problem başladı.
nasıl virtual driver sorunumu düzeltebilirim? Yardımınızı rica ederim.
Saygılar;
Sorunun kaynağını buldum sanırım simulasyona başaldığımda "virtual port does not exist" hatası veriyor. ve "install virtual driver from menu" diyor.
Tools sekmesine basıp "install virtual dirver" 'a tıkladğımda "an error occured in proses" uyarısı veriyor. Sanırım vitual portlarımda bir sorun var nasıl düzeltilebilir.
Not: Fast forumdaki yazılımı yükeldim. bir iki kere kaldırıp tekrar kurdum. c++ redistributable kütüphanelerinde yüklerken ok dedim. Aygıt yöneticimde crackli bir programım var HASP user kullanarak sanal dongle yaratıp programa giriyorum. bunu yükledikten sonra bu problem başladı.
nasıl virtual driver sorunumu düzeltebilirim? Yardımınızı rica ederim.
Saygılar;
-
- İletişim:
Resimler
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
-
- İletişim:
Merhaba tekrar;
yeni bir proje oluşturup" İnstall virtual driver" dediğimde
resimdeki uyarıyı alıyorum. nasıl düzeltebilirim yardımınızı rica ederim.
Saygılar;
Saygılar;
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Merhaba,
Öncelikle Aygıt Yöneticinizi açın, Resimde görülen com0com kategorisini bulun.
Bu kategori altında sadece resimle görüldüğü gibi 3 adet aygıt tanımlı olması gerekmektedir.
Eğer birden fazla "com0com - bus for serial port pair emulator" aygıtı bulunuyorsa sadece 1 tane kalacak şekilde aygıt üzerine sağ tıklayıp cihazı kaldır seçeneğini tıklayıp 2. ve 3. adımları uygulayın.
Aşağıdaki mesajınızda belirttiğiniz durum bir hata değildir, uyarıdır.
Kurulumun devam etmesi için "Devam" seçeneğine tıklayın.
Öncelikle Aygıt Yöneticinizi açın, Resimde görülen com0com kategorisini bulun.
Bu kategori altında sadece resimle görüldüğü gibi 3 adet aygıt tanımlı olması gerekmektedir.
Eğer birden fazla "com0com - bus for serial port pair emulator" aygıtı bulunuyorsa sadece 1 tane kalacak şekilde aygıt üzerine sağ tıklayıp cihazı kaldır seçeneğini tıklayıp 2. ve 3. adımları uygulayın.
Aşağıdaki mesajınızda belirttiğiniz durum bir hata değildir, uyarıdır.
Kurulumun devam etmesi için "Devam" seçeneğine tıklayın.
cagriyagmur1 yazdı: ↑02 Nis 2020 12:38 Merhaba tekrar;
Saygılar;
-
- İletişim:
Merhaba;
Yeni proje açıp " uyarısı verdi. İnstall driver 'ı tıkladığımda
bunların yapmadan önce programı uninstall edip sitenizdeki dosyaları kullanarak tekrar kurdum.
aşağıdaki resimde aygıt yöneticisinde anlattığınız gibi tekrar kontrol ettim 3 port olduğunu teyit ettim .bilgi amaçli yapıtklarımın resmini de aşağıda paylaşıyorum.
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim.
Saygılar;
Yeni proje açıp "
dediğinizi yaptım test ettim. Çalıştı. ama eski projelerimide önceAşağıdaki mesajınızda belirttiğiniz durum bir hata değildir, uyarıdır.
Kurulumun devam etmesi için "Devam" seçeneğine tıklayın."
sonracommunication error
uyarısı verdi. bende sadece bir subroutneimi export edip yeni proje içine yükledim. önceerror
Kod: Tümünü seç
virtual port does not exist
uyarısı veriyor.an error occured in porgress
bunların yapmadan önce programı uninstall edip sitenizdeki dosyaları kullanarak tekrar kurdum.
aşağıdaki resimde aygıt yöneticisinde anlattığınız gibi tekrar kontrol ettim 3 port olduğunu teyit ettim .bilgi amaçli yapıtklarımın resmini de aşağıda paylaşıyorum.
Hızlı cevaplarınız için teşekkür ederim.
Saygılar;
Merhaba,
F.A.S.T. Teknik Servisi ile telefon aracılığıyla irtibata geçebilir misiniz?
Tel: 0216 574 9434
F.A.S.T. Teknik Servisi ile telefon aracılığıyla irtibata geçebilir misiniz?
Tel: 0216 574 9434
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir