Merhaba, shlihlin sürücü renu plc arasında modbus haberleşmesi sırasında task bölümünü full kullanıyorum ancak ayrıca inputlarından pos1 pos2 bilgilerini almam gerekiyor, bu 2 bilgiyi output kısmında okutmak için PD14 =11 PD26=12 yapıyorum ancak digit IO ekranında OFF gözüküyor.
ss ekledim .
Output okuma
Output okuma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Re: Output okuma
Merhaba,
Bahsettiğiniz çıkışlar PR (Dahili Pozisyonlamada) değil turret modda geçerlidir. İng manuel ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.
Bu sebeple OFF olarak gözükmesi normaldir. PR modda Pozisyonların tamamlandı bilgisini ayrı ayrı okuyamazsınız.
Bahsettiğiniz çıkışlar PR (Dahili Pozisyonlamada) değil turret modda geçerlidir. İng manuel ekran görüntüleri aşağıdaki gibidir.
Bu sebeple OFF olarak gözükmesi normaldir. PR modda Pozisyonların tamamlandı bilgisini ayrı ayrı okuyamazsınız.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
turret modu ile ilgili datasheet de bir açıklama bulamadım ne işe yarıyor bu mode ?
Index Pozisyonlama olarak geçer. Bizim getirmiş olduğumuz SDE Serisi sürücülerde turret modu bulunmamaktadır.
Pr. modda Pozisyon tamamlandı olarak CMDOK kullanılabilir. viewtopic.php?f=54&t=450
İyi çalışmalar.
Pr. modda Pozisyon tamamlandı olarak CMDOK kullanılabilir. viewtopic.php?f=54&t=450
İyi çalışmalar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir