Merhaba,
HMI ekranda herhangi bir değişiklik yapmak için önce şifre sorulmasını istiyorum.
Sistem sayfasında "Login Screen" kısmı var ama nasıl kullanıldığını ve default username ile şifresini bilmiyorum.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Ekran Kilitleme ve Şifre
Re: Ekran Kilitleme ve Şifre
Merhaba,
Kitleme gibi bir yöntem mevcut değildir. Yalnız ekranın istediğiniz sayfalarına şifre koymak için
1. Yöntem: Şifre sorulması istenilen sayfanın boş alanını bir kere seçip sağ taraftan aşağıdaki bölüm kullanılarak şifre tanımlanabilir.
2. Yöntem: Access Level Şifreli Sayfa. Örnek program ve anlatıma bu linkten ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Kitleme gibi bir yöntem mevcut değildir. Yalnız ekranın istediğiniz sayfalarına şifre koymak için
1. Yöntem: Şifre sorulması istenilen sayfanın boş alanını bir kere seçip sağ taraftan aşağıdaki bölüm kullanılarak şifre tanımlanabilir.
2. Yöntem: Access Level Şifreli Sayfa. Örnek program ve anlatıma bu linkten ulaşabilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Yok maalesef. Eklemiş olduğunuz kısımdaki şifre sistem sayfasına giriş için şifre tanımlamak isterse kullanılır.
"Backlight Saver" kısmı için demiştim aslında. Aktif değil gibi gözüküyor orası da.
Neyse teşekkür ederim İlhan Bey yardımlarınız için.
Neyse teşekkür ederim İlhan Bey yardımlarınız için.
Backlight saver kısmı FP4 seri ekranlarda sistem menüsünden Ayarlar--Sleep Mode kısmından ayarlanabilir. Bu sebeple FlexiSoft kısmı off gelir. Yalnız uyku moddan çıktığı anda şifre sormaz.
Rica ederim, kolay gelsin.
Rica ederim, kolay gelsin.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir