Merhaba,
Forum içerisinde bir çok video anlatımı mevcut. Yalnız Renu veya Shihlin ürünlerimizle ilgili olarak anlatılmasını veya videosunun çekilmesini istediğiniz şeyler mevcut ise bu başlık altında belirtiniz. (Örneğin PLC-HMI Haberleşme nasıl yapılır vb. )
İstekler derlendikten sonra ilerleyen zamanlarda video olarak forum sayfamıza eklenecektir.
Videolu Anlatım İstek Bölümü
-
- İletişim:
Rasch MC512 "5.3. SD card ile firmware güncelleme"
Merhaba,
Rasch MC512 için türkçe manuelde "5.3. SD card ile firmware güncelleme" bölümünde ilgili konu detaylıca anlatılmış ama sd karta yazdırmamız gereken ürün yazılımına nasıl ulaşcağımız veya hangi program veya programlar ile sd karta ürün yazılımını yazdıracağımız bilgisini göremedim. Bu konuda videolu anlatım, ürün yazılımı ve ilgili programlar ile alakalı bilgi verilmesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar diliyorum.
Rasch MC512 için türkçe manuelde "5.3. SD card ile firmware güncelleme" bölümünde ilgili konu detaylıca anlatılmış ama sd karta yazdırmamız gereken ürün yazılımına nasıl ulaşcağımız veya hangi program veya programlar ile sd karta ürün yazılımını yazdıracağımız bilgisini göremedim. Bu konuda videolu anlatım, ürün yazılımı ve ilgili programlar ile alakalı bilgi verilmesini talep ediyorum.
İyi çalışmalar diliyorum.
- Ahmet Erdem Kenet
- İletişim:
Re: Videolu Anlatım İstek Bölümü
Merhabalar,
SD kart ile program güncelleme işlemi için video çekimi yapılmaktadır. Video hazırlandıktan sonra youtube kanalımızda paylaşılacaktır. Kanalımızı takip edebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
SD kart ile program güncelleme işlemi için video çekimi yapılmaktadır. Video hazırlandıktan sonra youtube kanalımızda paylaşılacaktır. Kanalımızı takip edebilirsiniz.
İyi çalışmalar.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir